lørdag 10. september 2011

Kvalitetslørdag med tilfeldigheter

Ah, endelig lørdag! Lørdagkvelder er til for og nytes til det fulle. Idag bestemte jeg og min bedre Halvdel oss for å spise på en restaurant i nabolaget, en kjede-sjappe ca 100 meter hjemmefra. Litt mye gamle matrester og gammel oppvask stod riktignok på bordene, men bonus var jo at da fikk man litt ekstra proteiner til LCHF dietten - det var rikelig med fluer å ta av! Vi fikk lang ventetid som ape-teazer, men heldigvis serverte de både svidd og lunken mat - et triks for å unngå og falle for fristelsen til å gompe innpå bare fordi det er lørdag. Til dessert fikk vi underholdning av en gjeng fra Østfold, med hockeysveis at den typen jeg ikke har sett siden, vel, siden den tiden man så mye hockeysveis. Ispedd bleika hår og flekkvis bleika jeans, samt servering av sine mindreårige barn fikk desserten en ny vri. Menyen bestod forøvrig av pizza med dressing, hvitløksbrød - type lite hvitløk mye loff - og rikelig med aspartam- og acesulfamholdig væske, et måltid som garantert gir poengsum 0 uansett hvilken diett du har valgt å hive deg på.


Vel hjemme etter helgens kulinariske spiss var det tid for litterært påfyll, og Halvparten valgte filmen Rango - om en fyr med et navn inspirert av byen Durango, som jeg faktisk var så heldig å besøke under en ferie i Arizona i fjor. Tilfeldigheten skulle ha det til at denne aftenen med Rango var av samme kulinariske spiss som ferien med Durango - appelsinjuice med bare 2 % appelsinjuice tror jeg beskriver opplevesen på en kort og grei måte.


Da er det bare på tide å rive Halvparten løs fra Finn.no før han bruker en stor del av vår saftige lønn på nok en tohjuling som bråker like mye som den koster og som er kjørbar hele det lange, deilige sommerhalvåret.



Kozzz dere resten av helgen da folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar