torsdag 1. september 2011

I kjøleskapet...

Siden jeg har et ordentlig liv med en ordentlig jobb rekker ikke alltid (stort sett aldri) dagene til. Husarbeid, inkludert rydding av kjøleskapet, blir derfor en nedprioritert (eller helst bortprioritert) oppgave. Derfor dukker det innimellom opp ting jeg aldri har puttet inn. Dagens nyhet var negerbananer.
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

  1. Neger er et veldig politisk ukorrekt ord, Havrelefsa. Foreslår du heller tar dem ut mens de er sånn pakkis-aktige, litt lysere, liksom.

    SvarSlett
  2. Uttrykket Brun banan er dessverre allerede tatt. Sjekk www.brunbanana.no - veldig fristende produkt. Som du sikkert vet har umodne/grønne/lyse bananer lavere GI mens de mørkere har høy GI. Jeg holder meg derfor til negerbananer så jeg får litt glucose til å utstå arbeidsdagen.

    SvarSlett
  3. Forskriftsmessig oppbevaring av banan er forøvrig ikke i kjøleskap men snarere ved romtempratur (håndveske kan passere).
    Hilsen Apenes dronning

    SvarSlett
  4. Ja, vet du, en bekjent av meg dro opp en mumifisert banan fra veska en gang vi var ute på byen! Tenk det! Uhørt!

    SvarSlett
  5. Resultat av feilaktig oppbevaring er notert. Forskriftsmessig oppbevaring skal innføres og protokoll for oppbevaring av bananer blir oppdatert i løpet av helgen. Nye prosedyrer innføres fra mandag av. Bananer som på mandag ikke er forskriftsmessig oppbevart vil bli fjernet av rengjøringsavdelingen (dvs meg.)

    SvarSlett