mandag 31. oktober 2011

Halloween for lavkarbobarna

Personlig synes jeg dette ville vært uholdbart skummelt å få på døren på denne dag. En guffen grønnsak som har lett for å bli vassen hvis den får trekke for lenge (men som for øvrig er full av alle vitaminer og mineraler ditt hjerte måtte begjære):


For lavkarbo - eller keiserens-nye-klærfolket, derimot, ville dette synet utenfor inngangsdøra garantert fått blodpumpa til å hoppe over opptil flere slag og gitt gysninger og kvalmefornemmelser langt inn i neste århundre:


Faktisk ser jeg ikke bort fra at mor i lavkarbohuset, som alltid sørger for nøye overveide måltider kjemisk renset for bl.a. poteter, ris, pasta, hvetemel, frukt, sukker og kornsorter og "desserter" komponert av liksom-sukker og ymse bær (lavglykemiske, selvfølgelig) som får Christmas Pudding til å fremstå som den reneste delikatesse, ville hatt kraftig behov for et par uker på kombinert karbo-rehab og SPA etter en slik skjellsettende skrekkelig opplevelse. 

Lurer forresten på hva de lavglykemiske barna synger når de med sine sikkert naturlig bleke masker går fra dør til dør for å skremme vannet av den høyglykemiske naboen? "Trick or treat, trick or treat, can we have some broccoli?"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar