søndag 22. januar 2012

Hverdagslig ribbe

Tamtara!


Dette, kjære blogglesere, er Hellstrøms asiatisk-inspirerte ribbe. Den har tatt brorparten av dagen å trylle fram. Jeg er ikke bevandret i det asiatiske kjøkken, og det var således nytt for meg at asiater har en forkjærlighet for kull. Men som enhver seriøs interiør-og matblogger holdt jeg hodet iskaldt da jeg serverte denne skosålen av en delikatesse til mannen i huset. "Hmmmm......deilig barkesmak, akkurat som i Sche-Zuanprovinsen! Fantastisk gummiert aroma, just som på Java. Og en tydelig ettersmak av steinkull, skulle tro den var laget i Thailand på grensen til Kambodsja!" Mannen tygget andektig og ettertenksomt, før han etter noen minutters stillhet- kun avbrutt av kjevenes knirking - utbrøt: "tannhelsen i Asia må være verdens beste."

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Heimen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar